PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Esclat i Bonpreu són els supermercats més ben valorats pel clients per 5a vegada consecutiva

09/enero/2023

Els clients d'Esclat i Bonpreu, valoren, per sobre de tot, la qualitat dels productes frescos (carn, peix i fruita i verdura) i dels productes de marca pròpia, així com també la varietat de productes disponibles i el confort dels establiments.

La satisfacció global de l'enquesta Compra Maestra 2022 de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) atorga als supermercats Esclat una puntuació de 83 sobre 100 i als supermercats Bonpreu una de 82 sobre 100, situant-los en la primera i segona posició dels principals supermercats de l'Estat espanyol.

L'estudi de Compra Maestra de l'OCU valora la satisfacció dels consumidors i es tenen en consideració aspectes com la qualitat dels frescos, la varietat de productes disponibles, la competitivitat en preus i el servei que ofereixen les diferents cadenes d'alimentació, tant estatals com d'àmbit regional.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.