PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

L'Ajuntament signa un conveni amb el Grup Bon Preu que afavorirà la contractació de persones residents al Masnou

20/junio/2018

Es poden presentar candidatures al Servei Local d’Ocupació, que col•laborarà en el procés de selecció

L’Ajuntament del Masnou i el Grup del sector de la distribució alimentària Bon Preu han signat, aquest dimarts 19 de juny, un conveni que permetrà que el Servei Local d’Ocupació col•labori amb l’empresa en el procés de selecció dels treballadors i treballadores que formaran part de l’equip del nou establiment Bonpreu que el Grup obrirà al Masnou.

L’acord, signat entre Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Robert Torres, Cap del Departament de persones de Bon Preu, facilita que el Servei Local d’Ocupació aporti candidatures de les persones inscrites a la seva borsa de treball, la majoria de les quals són residents al Masnou. Per tant, el Servei Local d’Ocupació participarà en el procés de selecció dels llocs de treball que s’ofereixin, també a través de la cessió de sales i espais per a la selecció i formació de les persones que treballaran al nou supermercat Bonpreu.

La majoria dels contractes seran indefinits. Es preveu que l’obertura d’aquest supermercat generi entre 35 i 40 nous llocs de feina. Entre aquests, hi seran els de personal de caixa i reposició així com els de personal per a les seccions de frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca). Les persones interessades a participar-hi han de formar part de la base de dades de la Xarxa XALOC i, per fer-ho, cal adreçar-se al Servei Local d'Ocupació, ubicat a l’Edifici Centre (carrer d'Itàlia, 50, 1a planta).

El nou supermercat Bonpreu al Masnou s’obrirà a l’Illa Centre –l’espai comprès entre els carrers d’Itàlia, Flos i Calcat, Roger de Flor i Pintor Domènech i Farré. Tindrà una sala de vendes de 1.700 m² integrada a la planta semisoterrani de la promoció immobiliària de l’Illa Centre, que comptarà amb més de 200 habitatges nous i 35 locals comercials que combinaran comerç, serveis i restauració. L’establiment tindrà la seva entrada pel carrer de Flos i Calcat, núm. 2, i, segons ha informat la promotora, la seva obertura és prevista a final d’any, quan s’acabi el conjunt de les obres. Està previst que la zona es converteixi en un espai comercial de referència tant per a la ciutadania del Masnou com per als de la zona d'influència.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.