PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou Esclat al centre comercial portalloret a Lloret de Mar

28/noviembre/2018

 

  • L’Esclat té una superfície de vendes de 4.150 m² i està situat a la planta baixa del centre comercial portalloret
  • Bon Preu ha realitzat una inversió de 17 milions d’euros en la construcció del nou supermercat i ha creat 77 nous llocs de treball a la localitat
  • portalloret és el centre comercial més gran de Lloret de Mar i de la Costa Brava, amb més de 35.000 m² repartits en dues plantes i un aparcament de 920 places

-----------------------------------------------------------------------------------

Bon Preu ha inaugurat un nou Esclat a Lloret de Mar que es troba al centre comercial portalloret situat a l’avinguda de les Alegries 9-11, just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63.

El nou supermercat Esclat està situat a la planta baixa del centre comercial i té una superfície de vendes de 4.150 m², consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com l’espai de sushi, pizza al teu gust i parafarmàcia. El model comercial destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, l’aposta per la proximitat i el km 0, pels preus molt competitius, per una excel•lent atenció al client i per un entorn de compra agradable i còmode.

Bon Preu ha realitzat una inversió de 17 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip del nou establiment està format per 77 persones. Les noves incorporacions representen el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

La fase d’obres ha tingut una durada de 18 mesos. Amb l’obertura, Bon Preu amplia la seva presència a la ciutat de Lloret de Mar. Amb aquest nou establiment el Grup compta amb 2 supermercats Bonpreu i 1 Esclat a la ciutat.

El centre comercial portalloret

portalloret és el centre comercial més gran de Lloret de Mar i de la Costa Brava, amb més de 35.000 m² edificats repartits en dues plantes i 920 places d’aparcament.

Nova Lloret i Bon Preu són els propietaris d’aquest nou centre comercial. Cal destacar la situació estratègica de portalloret, a l’entrada principal de Lloret de Mar. Amb la construcció d’aquest nou centre comercial es contribueix al desenvolupament urbanístic de qualitat en el municipi. L’objectiu és millorar l’oferta comercial a la localitat i esdevenir un punt d’atracció a la zona degut a la seva ubicació estratègica a l’entrada principal de Lloret de Mar.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou Esclat de Lloret de Mar s’ha construït de manera sostenible i ecoeficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.