PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Bonpreu a Sant Boi de Llobregat

29/mayo/2019
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.020m² i 27 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 40 llocs de treball a la localitat

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Bonpreu a Sant Boi de Llobregat situat al c. de Tres d’Abril, 26 cantonada amb el c. de Vídua Vives. El nou establiment té una superfície de vendes de 1 .020 m ² i 27 places d’aparcament . El supermercat consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com la peixateria amb un forn bullidor de peix que permet als clients emportar-se la seva compra de peix i marisc cuit amb l’acompanyament que desitgin.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,6 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip de treballadors de l’establiment està format per 40 persones, de les quals 24 són noves contractacions, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Baix Llobregat, ampliant el servei que ja està oferint als establiments Bonpreu de Cervelló, Collbató, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Feliu de Llobregat i l’Esclat de Sant Joan Despí.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat del Sant Boi de Llobregat s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.