PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

Nou supermercat Bonpreu a Vilanova del Vallès

Nou supermercat Bonpreu a Vilanova del Vallès

27/marzo/2018
  •  L’establiment tindrà una superfície de vendes de 1.120 m² i 81 places d’aparcament
  •  Amb l’obertura s’han creat 35 nous llocs de treball a la localitat

 

Bon Preu ha inaugurat avui un supermercat Bonpreu a Vilanova del Vallès situat al carrer de Vallforners (cantonada Ctra. BP-5002 Granollers-Masnou). El nou supermercat compta amb una sala de vendes de 1.120 m² i 81 places d’aparcament en superfície.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,9 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. Amb l’obertura s’han creat 35 nous llocs de treball a la localitat, dels quals una bona part són veïns/es de Vilanova del Vallès.

La fase d’obres ha durat 7 mesos. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Vallès Oriental, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Montmeló, Mollet del Vallès, Sant Celoni i Lliçà d’Amunt i als supermercats Bonpreu de Granollers, La Garriga, Mollet del Vallès i Sant Celoni. Bon Preu aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

El supermercat de Vilanova del Vallès s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

 

Sobre el Grup Bon Preu

Actualment Bon Preu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 20 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

Amb aquesta nova obertura disposa de: 124 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat i 43 benzineres EsclatOil.

Más entradas de blog

El Grup Bon Preu factura 1.199 M€ durant l’exercici 2017 i creix un 11,4% respecte l’any anterior

El Grup Bon Preu arriba als 1.199 M€ de facturació durant l’exercici 2017 amb un creixement...

Bon Preu i Banc Sabadell ofereixen la nova targeta Pay que permetrà estalviar i retirar efectiu a 174 establiments del Grup

La nova targeta Bonpreu-Esclat PAY MasterCard és gratuïta i permetrà als clients de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.