PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Reobertura Esclat de Banyoles

31/enero/2023

 

  • L’alcalde de Banyoles, el Sr. Miquel Noguer i Planas, ha visitat avui el nou Esclat per conèixer l’establiment.
     
  • Diversos proveïdors del territori també han visitat el nou Esclat en representació d’empreses com Embotits Gori, Artigas Alimentaria, Cafès Cornellà i Xocolates Torras.
     
  • Amb l’ampliació, l’establiment ha suposat una inversió total de 9 milions d’euros i ha passat a tenir una superfície de vendes de 3340 m2.
     
  • L’Esclat de Banyoles disposa de noves seccions i del servei de recollida de compres fetes a BonpreuEsclat supermercat online.
     
  • Aquest supermercat, com tots els establiments Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha finalitzat la segona fase de renovació i ampliació de l’Esclat de Banyoles del carrer Mata, 11. L’alcalde del municipi, el Sr. Miquel Noguer i Planas, i el president i director general de Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, així com també diversos proveïdors del territori en representació d’empreses com Embotits Gori, Artigas Alimentaria, Cafès Cornellà i Xocolates Torras, han visitat avui l’establiment.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la finalització de les obres d’ampliació de l’establiment, que han tingut una durada de 2 anys. El propòsit de Bon Preu és facilitar el dia a dia dels nostres clients i l’ampliació de l’antic Bonpreu en 2.000m2 més suposa una millora significativa pel que fa a nous productes i serveis que oferim aquí a Banyoles. Entre aquests destaquen el punt de recollida de la compra online o seccions com la parafarmàcia, la fleca amb taulell de pizzes fetes al moment i pollastres rostits o l’espai mascotes, entre d’altres. Amb aquesta remodelació reforcem la presència del Grup Bon Preu al Pla de l’Estany, on també comptem amb un establiment Bonpreu al veïnat de la Draga, amb un Minimercat i amb una benzinera EsclatOil”.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, el Sr. Miquel Noguer i Planas, s’ha felicitat perquè el Grup Bon Preu aposti per la ciutat, “primer amb el nou establiment a la zona nord i ara amb la renovació i ampliació d’aquest nou Esclat”. També ha afegit que “això demostra que els veïns i veïnes de Banyoles confien en aquest establiment i això és bo per a la ciutat perquè representa la creació de nous llocs de treball”.

Bon Preu ha invertit 9 milions d’euros en la construcció total de l’establiment, que compta amb un equip de 95 treballadors.

El nou establiment té una superfície de vendes de 3340m2 i disposa de pàrquing, algunes de les places del qual comptaran amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista. Com a novetats i gràcies a l’ampliació de l’establiment, els clients podran trobar-hi noves seccions com l’Espai Fruits, amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner sushi amb propostes elaborades al moment. A més, també compta amb fleca amb taulell de pizzes d’elaboració pròpia i fetes al moment i amb pollastres rostits, amb decoració i tèxtil per a la llar, parafarmàcia, vitrina de carn madurada, secció amb productes per a tot tipus de mascotes i referències de moda per a adults i nens.   

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Banyoles s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat. A més, també disposa de 160 kWp de plaques solars que autogeneraran més d’un 20% del consum elèctric de l’establiment.  

Sobre Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. El Grup Bon Preu compta amb 133 supermercats Bonpreu; 54 supermercats Esclat; 22 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 3,5 milions de persones al territori; té 58 benzineres EsclatOil i 13 minimercats, i més de 40.000 llars que confien en la seva comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.


 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.