correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
3/4 de porro
1 carbassó
1 pebrot verd
3/4 de pebrot vermell
2 o 3 pastanagues
1 tros de tronxo d'api
1/2 bròquil
250 d’arròs
oli d’oliva verge extra
sal
salsa de soja
Arròs de trabucaires
Maria Salvans Dot
- Talleu les verdures a dauets. Poseu un raig generós d’oli d’oliva en un wok i salteu-hi les verdures a foc fort, per aquest ordre: la ceba, el porro, els pebrots, el carbassó, les pastanagues, el bròquil i l’api. Saleu-ho i remeneu-ho perquè no es cremi.
- Quan les verdures estiguin gairebé a punt, afegiu-hi un raig de salsa de soja i remeneu-les una mica més.
- Coeu l’arròs i escorreu-lo. Barregeu-lo amb les verdures i serviu-ho.
Autor
Maria Salvans DotNúmero de personas
Ingredientes
2 o 3 cebes, depenent de la mida3/4 de porro
1 carbassó
1 pebrot verd
3/4 de pebrot vermell
2 o 3 pastanagues
1 tros de tronxo d'api
1/2 bròquil
250 d’arròs
oli d’oliva verge extra
sal
salsa de soja