concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Crema de llenties vermelles i llet de coco

Edith Gallardo Ferré

  1. Esbandiu les llenties amb un colador.
  2. Poseu una olla al foc amb l'oli d'oliva. Piqueu la ceba, el gingebre i l'all. 
  3. Sofregiu-ho tot a foc suau fins que la ceba quedi transparent (uns 15 min, aproximadament). 
  4. Afegiu-hi la canyella i remeneu-ho uns minuts, perquè deixi anar l’aroma i el sofregit se n'impregni. 
  5. Incorporeu-hi el tomàquet triturat, salpebreu-ho i coeu-ho 10 min.
  6. Afegiu-hi la llet de coco, remeneu-ho bé i incorporeu-hi les llenties. Deixeu-les ofegar un parell de minuts i cobriu-ho amb aigua, i que quedi un parell de dits per sobre. 
  7. Coeu-ho a foc suau fins que les llenties estiguin fetes (15-20 min).  
  8. Afegiu-hi la cúrcuma i tritureu-ho. Podeu rectificar-ne la quantitat de líquid segons la consistència que us agradi més, afegint aigua o llet de coco. 
  9. Corregiu-ho de sal i serviu-ho amb un rajolí de llet de coco, oli d'oliva i fulles de julivert (opcional).

Autor

Edith Gallardo Ferré

Número de personas

Ingredientes

  • 250 g de llenties vermelles
  • 200 g de tomàquet natural triturat
  • 100 ml de llet de coco
  • 1 l d'aigua mineral
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 1 trosset de gingebre fresc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 culleradeta de cúrcuma en pols 

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.