correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn
Karol Swidzinski
- Per a la remolatxa al forn: Peleu una remolatxa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi una rodanxa de taronja al mig, sal, pebre i oli d’oliva, i emboliqueu-la amb paper d’alumini. Coeu-la al forn 40 min.
- Prepareu el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Tritureu la meitat de cada herba, i afegiu-hi oli, sal i el suc d'una llima. Aboqueu aquesta salsa verda al cuscús i barregeu-ho bé.
- Talleu la resta de les herbes molt fines i afegiu-les al cuscús, amb les nous i les panses. Si cal, poseu-hi més suc de llima. Deixeu-ho reposar una hora a la nevera.
- Retireu la remolatxa del forn, talleu-la molt fina i afegiu-hi el mató i una cullerada de llet de coco. Barregeu-ho.
- Salpebreu-ho. Unteu pa amb el mató amb remolatxa i serviu-ho.
Autor
Karol SwidzinskiNúmero de personas
Ingredientes
Per al cuscús verd:
- cuscús
- anet
- cibulet
- julivert
- menta
- coriandre
- ruca
- oli d'oliva verge extra
- 1 llima
- nous
- panses
- sal
- pebre
Per a la remolatxa al forn:
- mató
- 1 remolatxa
- taronja
- sal
- pebre
- llet de coco (opcional)