correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Caneló de carbassó farcit de marisc amb beixamel de gambes
Paqui Ferreron Arpal
- Filetegeu el carbassó i escaldeu-lo 1 min. Poseu-lo en un recipient amb aigua freda, retireu-lo i eixugueu-lo amb paper de cuina. Reserveu-lo.
- En una paella, salteu les gambes, els musclos i les cloïsses amb el porro i els alls tendres. Reserveu-ho.
- Obriu els musclos i les cloïsses al vapor, amb un raig de vermut negre.
- En una cassola amb aigua mineral, poseu un porro, el tomàquet, un raig d’oli, sal i el peix de roca net. Feu-ho bullir 1 h.
- Feu servir els caps de les gambes per preparar un fumet, posant-los en un cassó amb una mica d’aigua i coent-los 30 min.
- Prepareu la beixamel amb un porro, els alls tendres i mitja cullerada de farina. Afegiu-hi el fumet de caps de gamba.
- Quan la beixamel estigui lligada, afegiu-hi el marisc i farciu els canelons de carbassó amb aquesta farsa. Reserveu-los.
- En una paella, daureu un all filetejat i salteu les angules. Poseu els canelons al forn, empolseu-hi parmesà i gratineu-los 8 min, a 180 ºC.
- Poseu un llit d’angules als plats i, a sobre, els canelons, un polsim de julivert i gambes.
Autor
Paqui Ferreron ArpalNúmero de personas
Ingredientes
- 2 carbassons mitjans
- 250 g de gambes vermelles de Tarragona
- 500 g de musclos de roca
- 500 g de cloïsses
- 250 g d’angules
- 2 porros
- 3 tomàquets madurs
- 3 alls tendres
- 500 de peix de roca
- 1 gra d’all
- 100 g de farina
- 100 g de parmesà
- oli d’oliva arbequina verge extra
- vermut negre
- sal
- julivert