PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Observatori Bonpreu i Esclat del consum alimentari a Catalunya

21/julio/2017

L’Observatori Bonpreu i Esclat del consum alimentari a Catalunya és una iniciativa per mitjà de la qual des de Bon Preu hem volgut contribuir a la creació i difusió de coneixement sobre les tendències del consum i els nous hàbits alimentaris de la població catalana.

Aquest informe ha estat realitzat pel Dr. Josep Oliver Alonso, Catedràtic emèrit d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, i els economistes Ramon Roig i Solé i Xavier Segura Porta.

L’Observatori pretén, doncs, aportar a la societat dades contrastades d’un sector altament competitiu, que representa, per darrera de l’habitatge,  el segon concepte de despesa en les llars de Catalunya.

Al dossier de premsa podreu accedir a tota la informació detallada:

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.