PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu beneficia amb un 7% de descompte als 6.000 treballadors/es de l’Hospital Clínic de Barcelona en agraïment a la seva tasca

12/de maig/2020
  • El centre hospitalari està sent fonamental en la investigació, suport i atenció als afectats per la COVID-19.
  • Bon Preu vol retornar a tot el personal un agraïment en forma de 7% de bonificació en productes d’alimentació als establiments Bonpreu i Esclat.

 

Bon Preu ha volgut posar en valor la tasca que està desenvolupant el personal sanitari de l’Hospital Clínic de Barcelona arran de la COVID-19.

Per aquest motiu, l’equip del centre hospitalari gaudirà d’una bonificació del 7% en productes d’alimentació als establiments Bonpreu i Esclat fins al 31 de desembre de 2020.

Aquesta iniciativa pretén reconèixer l’excepcional  labor dels treballadors i treballadores de l’Hospital Clínic de Barcelona durant l’alerta sanitària  retornant-los-hi aquest agraïment amb una bonificació en un altre servei essencial, com és el de l’alimentació.

Bon Preu és molt conscient de les necessitats que aquesta crisi ha provocat al conjunt del país, i és per això que està posant en marxa múltiples iniciatives per donar suport a diversos col·lectius. A destacar que el propi personal del Grup Bon Preu tindrà un increment del descompte en les seves compres a tots els establiments del Grup; la col·laboració amb entitats socials com la Creu Roja amb l’entrega de 20 tones de productes d’alimentació i col·laboracions amb múltiples ajuntaments catalans com el de Sant Cugat, Manlleu, Tossa de Mar o Platja d’Aro.

Des de la Direcció de l’empresa insisteixen en que és un moment clau per estar al costat dels ciutadans d’aquest país i d’aquelles famílies que més ho necessiten.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.