PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu eliminarà el bisfenol A dels tiquets de compra

17/de gener/2019

 

  • Bonpreu i Esclat s’avancen al límit de la directriu de la Comissió Europea en línia amb el seu compromís amb la salut dels clients i de les persones treballadores

 

En línia amb el seu compromís amb la salut, els supermercats Bonpreu i Esclat eliminaran la presència del bisfenol A dels tiquets de compra a partir de l’1 d’abril. El bisfenol A és una substància nociva per la salut present en el paper tèrmic de la majoria de tiquets de compra del nostre país. 

El Grup Bon Preu per tal de protegir la salut dels clients i de les persones treballadores i garantir la seguretat alimentària s’avança al límit de la directriu de la Comissió Europea (CE) i canviarà el paper dels tiquets de compra per un de lliure de bisfenol A. La CE va establir que no es podrà utilitzar aquest compost orgànic en els tiquets de compra a partir de l’any 2020 per la seva toxicitat.

Actualment el Grup està treballant per a la implantació del nou paper dels tiquets de compra a inicis d’abril. El compromís amb la salut dels clients és un dels pilars dels supermercats Bonpreu i Esclat, que es tradueix en oferir als consumidors productes frescos de qualitat, ajudar-los a menjar sa i fomentar un estil de vida saludable. El Grup Bon Preu treballa per mantenir el màxim nivell d’equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la contribució al benestar de la societat i la protecció del medi ambient.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.