PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu i MANS presenten un nou envàs que redueix el plàstic en un 99%

10/d’octubre/2018
  • MANS, la marca de fruita i verdura ecològica dels establiments Bonpreu i Esclat, estrena un nou envàs més sostenible per a productes ecològics

 

Bon Preu i la Cooperativa Social MANS treballen amb el compromís de reduir el seu impacte ambiental en tots els àmbits de la producció i distribució dels seus productes ecològics. Fruit d’aquest compromís s’ha dissenyat un nou envàs que redueix el plàstic en un 99%. És el primer envàs més sostenible per a la comercialització de fruita i verdura ecològica als supermercats Bonpreu i Esclat.

 

El nou envàs de MANS i Bon Preu és més respectuós amb el medi ambient en una doble vessant:

La primera perquè utilitza majoritàriament materials biodegradables:

  • La safata és de cartró amb certificació FSC, compostable, i biodegradable.
  • La malla té com a principal material el cotó.

La segona perquè utilitza molt poca quantitat de material, un total de 16 grams, dels quals 15 grams corresponen a la safata i 1 gram a la malla.

 

Nou envàs Anterior envàs

 

 

Tot plegat fa que el nou envàs de Bonpreu i Esclat i MANS sigui un gran pas endavant per a la reducció de residus i de plàstics en la comercialització de fruites i verdures ecològiques als supermercats. El nou embalatge representarà una reducció de 4,5 tn de plàstic a l’any als supermercats Bonpreu i Esclat.

El disseny del nou envàs de productes ecològics de Bonpreu i Esclat ha estat conceptualitzat per la Cooperativa social MANS amb la col•laboració d’empreses del territori.

Amb aquesta nova iniciativa Bon Preu i MANS es posen al capdavant del moviment zero waste del sector d’alimentació ecològica del país. Amb la voluntat de continuar avançant en aquest camí per a fer cada cop més sostenibles els envasos i embalatges dels seus productes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.