PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu invertirà 200M€ i crearà 1.300 nous llocs de treball fins a finals de 2019

23/d’octubre/2017
  • Bon Preu invertirà 200 M€ en 27 noves obertures d’establiments, altres inversions
  • La plantilla s’incrementarà en 1.300 persones fins arribar a les 7.600 persones  

Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOil, segueix apostant pel creixement i el desenvolupament de la seva activitat a Catalunya. En aquest sentit té previst realitzar una inversió de 200 M€ fins a final de l’any 2019. Aquesta inversió estarà destinada a l’engegada de 27 nous establiments i la reforma i modernització de part dels existents. Amb aquesta inversió també es contempla la construcció de la nova seu corporativa del Grup, a la comarca d’Osona.

 

Més contractacions

Per tal de cobrir les necessitats de professionals d’aquests nous establiments es preveu contractar a 1.300 persones, el que suposarà donar feina a 7.400 persones.

Actualment l’equip de treballadors de Bon Preu supera els 6.100 empleats, dels quals un 97% són fixes indefinits, situant Bon Preu entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats i una de les primeres en llocs de treball indefinits.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.