PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obre en els últims 2 mesos, 6 nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros

30/de desembre/2019

Bon Preu obre en els últims 2 mesos, 6 nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros

 

  • Durant els mesos de novembre i desembre de 2019 el Grup Bon Preu ha seguit ampliant la seva presència al territori amb l’obertura de 4 establiments Bonpreu i 2 Esclat, el que representa un increment de 14.000 m² en superfície total de vendes.
  • Aquestes obertures han suposat la creació de 352 nous llocs de treball.

 

Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat, EsclatOil i BonpreuEsclat online segueix apostant pel creixement i el desenvolupament de la seva activitat a Catalunya. En els últims dos mesos el Grup ha obert 6 nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros. En concret, ha obert 4 supermercats Bonpreu (Salt, Barcelona carrer Comte Urgell, Viladecavalls i Sant Fruitós de Bages) i 2 grans supermercats Esclat (Igualada i Granollers). En total s’han obert 14.000 m² de superfície de vendes.

Els 6 nous establiments han suposat la creació de 352 nous llocs de treball, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori.

Emmarcat dins la fase d’expansió, durant el primer semestre de 2020 el Grup té previst obrir 5 nous establiments: 3 grans supermercats Esclat a Manlleu, Rubí i Platja d’Aro i 2 supermercats Bonpreu a Terrassa i Alpicat.

 

Impuls al servei de compra online

Bonpreu i Esclat treballa per convertir-se en el referent català en la venta d’alimentació també per internet. Aquest novembre BonpreuEsclat online va posar en marxa el servei d’entrega a domicili de la compra online al Vallès Occidental. Aquesta és l’última ampliació de zones que Bon Preu ha fet del nou servei que ja opera a Osona, al Vallès Oriental, i al Gironès.

Per altra banda, BonpreuEsclat online també ha seguit ampliant els punts de recollida de la compra online amb el model de “compra i recull” amb l’obertura dels nous punts de recollida de l’Esclat de Granollers i el d’Igualada. Actualment el Grup ja disposa de 16 punts de recollida de la compra online.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.