PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018

30/de juliol/2018
  • Durant el segon semestre de l’any, el Grup Bon Preu té prevista l’obertura de 7 nous establiments Bonpreu i Esclat, 9 benzineres EsclatOil i 4 punts de recollida de compra online.
  • Amb aquestes obertures es generaran 450 llocs de treball, consolidant-se com una de les primeres empreses generadores d’ocupació estable a Catalunya, i suposarà una inversió superior als 78 milions d’euros.

Bon Preu, propietari de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat i EsclatOil segueix ampliant la seva presència al territori amb les obertures previstes durant el segon semestre de 2018, que representen una inversió de més de 78 milions d’euros.

Els pròxims mesos s’inauguraran 5 supermercats Esclat als municipis de Castelló d’Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar i 2 supermercats Bonpreu a Barcelona (Gran Via Carles III) i El Masnou. També entraran en funcionament 9 benzineres EsclatOil a Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d’Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell.

El Grup Bon Preu continua impulsant el servei de compra online, és per això que també s’ampliaran els punts de recollida als municipis de Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell. Recentment el Grup de distribució català ha anunciat un acord amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació, per enfortir el seu canal de compra online.

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.