PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obrirà un supermercat amb benzinera a Ulldecona

31/d’agost/2017
  • L’establiment tindrà una superfície de vendes de 1.400 m² i 130 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat crearem més de 25 llocs de treball
  • El supermercat comptarà amb una benzinera Esclatoil
El nou establiment estarà situat al Carrer Major, 212, tindrà una sala de vendes amb una superfície de 1.400m², un aparcament per a 130 vehicles i una benzinera EsclatOil. Les obres del nou Bonpreu es preveu que estiguin enllestides el primer trimestre de l’any vinent. A més, amb l’obertura, crearem més de 25 nous llocs de treball a Ulldecona i rodalies.
Bon Preu segueix reforçant la seva presència al Montsià, ja que juntament amb els dos Bonpreu de Sant Carles de la Ràpita i Alcanar, properament entrarà en funcionament el nou hipermercat Esclat a Tortosa. 
 
DE PROP I BO
Bon Preu aposta clarament pels productes de proximitat i de màxima qualitat i aquest és un dels motius pels quals el creixement a les Terres de l’Ebre aquest any i el proper serà important amb les noves inauguracions previstes.
El compromís amb el territori de Bon Preu és ferm i per això ja fa anys que comercialitzem l’arròs, l’oli i els musclos de l’Ebre arreu de Catalunya, entre altres productes de la zona.
A hores d’ara Bon Preu comercialitza més de 900 productes de proximitat arreu del territori. La majoria dels nostres establiments compten amb peix de llotges catalanes i bona part de la nostra carn prové de productors del país. Igualment, a les seccions de formatges, xarcuteria, olis, conserves, fruita i verdura i vins també comptem amb productes de proximitat mantenint així la fórmula d’oferir la màxima qualitat amb preus molt competitius i amb la millor atenció al client.
 
AMB EL MEDI AMBIENT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. D’aquesta manera, el nou Bonpreu d’Ulldecona es construirà seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, vam ser dels primers a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.
Apostant per la protecció i la conservació del medi ambient, l’edifici d’Ulldecona es construirà de manera sostenible i ecoficient per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.
 
ESCLATOIL, QUALITAT ALS MILLORS PREUS
A les nostres benzineres EsclatOil posem a l’abast dels nostres clients un producte de molta qualitat amb els preus més competitius del mercat. Amb servei els 365 dies de l’any les 24 hores del dia. Per als clients amb la targeta de Bonpreu i Esclat o iquodrive oferim 3 cèntims de descompte per cada litre de carburant. 
Totes les estacions de servei estan dotades amb la tecnologia més innovadora i tot un seguit de dispositius de seguretat per garantir la màxima eficiència del servei. Alhora, cada benzinera disposa d’un sistema de microfiltratge que elimina les impureses dels carburants per dispensar un producte de més qualitat. A més, incloem un bactericida als carburants que evita la oxidació i garanteix una millor conservació dels vehicles.
A les benzineres EsclatOil també comptem amb diferents sistemes de respecte al medi ambient com són els tancs de doble paret, la recollida de vapors o els separadors d’hidrocarburs. Tots aquests avenços possibiliten una gestió mediambiental molt més sostenible.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.