PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat amplien la seva oferta de plats preparats de la marca pròpia Terra i Tast amb els healthy bowls de Flax & Kale

28/de juliol/2022
  • Aquesta incorporació, en exclusiva i sota la marca pròpia Terra i Tast by Flax & Kale, reforça l’aposta del Bonpreu i Esclat per plats preparats saludables i naturals a un preu molt competitiu.
  • En aquesta col·laboració amb Flax & Kale s’hi sumen tres noves referències a les cinc ja existents, totes amb un envàs 100% reciclable.
  • L’assortit de plats preparats de Bonpreu i Esclat ja supera les 130 propostes i es complementa amb altres serveis que ofereixen als seus establiments, tals com el forn de cocció de peix, l’espai sushi, l’espai fruits i l’elaboració de pizza al teu gust.
  • L’objectiu de Bonpreu i Esclat és seguir oferint productes i serveis que facilitin el dia a dia dels seus clients oferint-los preus competitius i treballant amb proveïdors de proximitat de gran qualitat.

Els establiments Bonpreu i Esclat amplien la seva oferta de plats preparats amb els healthy bowls de la companyia catalana Flax & Kale, uns plats elaborats en exclusiva i que incorporen ingredients saludables i equilibrats en un format molt versàtil i visual.

Bonpreu i Esclat, clar pioner en plats preparats, ha incorporat tres noves propostes sota la marca Terra i Tast by Flax & Kale: mandonguilles veganes amb salsa napolitana, fajol, albergínies i espinacs a la catalana; mini burgers veganes amb verdures saltades, puré de moniato i arròs saltat amb ametlles; i filet vegà estil piri-piri amb patates, xampinyons i bròquil.

Elaborades amb productes de proximitat, amb un envàs 100% reciclable i apte per a microones, aquestes tres noves varietats ja sumen vuit plats en col·laboració amb Flax&Kale.

L’assortit total de Bonpreu i Esclat supera ja 130 propostes diferents de plats preparats i es complementa amb altres serveis que ofereixen als seus establiments com el forn de cocció de peix, l’espai sushi, l’elaboració de pizza al teu gust i l’espai fruits, que permeten als consumidors estalviar temps i  guanyar comoditat.

L’objectiu de Bonpreu i Esclat és continuar ampliant l’assortit d’aquest tipus de productes i serveis per seguir fent fàcil, còmode i econòmic el dia a dia dels seus clients oferint-los productes de proximitat de gran qualitat.

“Gràcies a la nostra vocació de servei al client, a Bonpreu i Esclat continuem ampliant el nostre gran assortit de productes i serveis per adaptar-nos a les necessitats dels consumidors. Amb l’arribada dels healthy bowls de Flax & Kale als nostres establiments, volem seguir reforçant la nostra oferta de plats preparats saludables, una categoria prioritària per a nosaltres i per als nostres clients, i que durant els últims anys ha experimentat un creixement del 20%. Tot això, oferint el millor preu i qualitat de producte, i treballant amb proveïdors de proximitat i sostenibles com Flax & Kale”, assegura Esteve Arimany, Cap de servei de Frescos del Grup Bon Preu.

Així són els nous plats preparats de Flax & Kale

Els healthy bowls, que s'elaboren íntegrament a l'obrador de 6.500 m2 que Flax & Kale té a Catalunya, estan basats en el Plat Saludable de Harvard, un plat molt visual creat per experts en nutrició de l'Escola de Salut Pública de Harvard, que se centra en la qualitat dels aliments, apostant per l'equilibri entre els grans grups de macronutrients -proteïnes,  greixos i hidrats de carboni- i aposta per la cocció al forn, al vapor o a la planxa. La meitat del plat està compost per diferents vegetals i fruites fresques de proximitat; una quarta part del plat està composta per cereals integrals i tubercles; i l'altra quarta part són proteïnes vegetals de qualitat. 

Aquestes tres noves referències de healthy bowls se sumen als 5 plats preparats que també es comercialitzen a Bonpreu i Esclat sota la marca Terra i Tast by Flax & Kale, i a una àmplia oferta de kombuchas, carns i formatges plant-based Flax & Kale. 

"A Flax & Kale vetllem per millorar els hàbits alimentaris  dels consumidors a través d'opcions saboroses, saludables, sostenibles  i confortables en tots els sentits. Per a  l'elaboració dels nostres bowls per a Bonpreu i Esclat ens hem basat en una guia senzilla avalada per científics aconseguint uns plats saludables, nutritius i equilibrats que, amb l’enginy dels nostres xefs, ajuden els nostres clients a establir les bases d'una alimentació saludable mentre gaudeixen, sense entrar en la monotonia", afegeix Mireia Cervera, nutricionista de Flax & Kale.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.