PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat destina l’arrodoniment solidari del mes de març als refugiats ucraïnesos a través de la Creu Roja

03/de març/2022

La intensificació i extensió del conflicte a Ucraïna ha provocat que milers de persones hagin hagut de sortir del país els últims dies. Segons l’ONU, es calcula que més d’1 milió de persones s’han desplaçat als països veïns des del 24 de febrer.

És per això que els diners de l’arrodoniment solidari de Worldcoo de Bonpreu i Esclat del mes de març aniran destinats a proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades per mitjà de la Creu Roja.

El Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja està assistint la població afectada pel conflicte tant a territori ucraïnès com als països limítrofs on estan arribant les persones refugiades.

Amb aquesta acció, el Grup Bon Preu vol posar a l’abast de tots els seus clients i clientes els mitjans per ajudar les persones afectades per aquesta situació.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.