PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat i els Premis Vinari, sis anys d’aliança estratègica per la promoció dels vins catalans

29/d’octubre/2021

Bonpreu i Esclat i els Premis Vinari han sumat sinergies en els últims sis anys amb l’objectiu comú de promocionar els vins catalans. I aquest divendres 29 d’octubre, han renovat un cop més aquesta col·laboració per tal de continuar donant veu de manera conjunta a accions que tenen els vins catalans, especialment aquells que han estat guardonats als Premis Vinari, com a principals protagonistes.

D’entrada, Bonpreu i Esclat continuarà donant suport a la Fira del Vi de Rubí, de la qual n’és una dels principals col·laboradores. En aquesta edició ho farà aportant producte a les sessions de maridatge amb vins que guiarà el sommelier Ramon Roset, i també regalant packs de benvinguda (consistent amb copa i tiquets per tastar vins) a clients que passin per l’establiment que la cadena té a la ciutat vallesana i facin una compra superior als 60 euros. La Fira de Rubí tindrà lloc el cap de setmana del 5 al 7 de novembre.

A més a més, seguirà marcant amb un distintiu aquells vins que es poden obtenir en algun dels seus establiments d’arreu del país i que han estat reconeguts amb alguna de les medalles dels Premis Vinari.

Els Premis Vinari dels vins catalans és un concurs de vins que anualment tria els millors de l’any a través d’un jurat format per professionals de la sommelieria i l’enologia que els avaluen en un tast a cegues. Aquest 2021, el concurs ha vist competir prop de 850 mostres d’arreu de Catalunya.

La signatura de l’acord l’ha formalitzat Manel Prat, en representació de Bonpreu i Esclat; i Salvador Cot, editor del Grup el Món, organitzador dels Premis Vinari.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.