PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat implanten les “Hores tranquil·les” per afavorir la compra de les persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial

04/de gener/2022
  • Cada dissabte, a partir del 8 de gener i de 15h a 17h, es reduirà la intensitat lumínica i acústica dels establiments

  • Per a dur a terme aquesta iniciativa, Bonpreu i Esclat ha comptat amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Autisme

Tots els establiments Bonpreu i Esclat implantaran les “Hores tranquil·les” cada dissabte, a partir del 8 de gener, de 15h a 17h. Durant aquestes dues hores, es reduirà la intensitat lumínica i acústica dels establiments. L’objectiu d’aquesta acció és afavorir la compra de diferents col·lectius que poden veure’s afectats per la contaminació acústica i lumínica com poden ser les persones amb autisme i persones amb hipersensibilitat sensorial.

Durant les dues hores setmanals en què s’implementarà la mesura, es desconnectarà el fil musical i el canal àudio, s’aturarà l’ús de la megafonia i es tancaran les pantalles digitals. A part, també s’aplicaran altres mesures per disminuir el soroll que es genera a les botigues durant la seva activitat ordinària.

Per a aquesta iniciativa, Bonpreu i Esclat col·labora amb la Federació Catalana d’Autisme, formada per 30 entitats que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i oferir serveis de qualitat que contribueixen al creixement i apoderament del teixit associatiu relacionat amb el TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

Accions per facilitar activitats quotidianes a persones amb discapacitat visual
Fa uns mesos que els establiments Bonpreu i Esclat compten amb targetes client adaptades al sistema Braille per afavorir les persones amb discapacitat visual. A més, també es van adaptar els fullets promocionals amb la millora de la gamma de colors i contrast cromàtic. Aquestes iniciatives es van posar en marxa amb l’assessorament i validació de la Comisión Braille Española de la Once.

Bon Preu vol reivindicar la inclusió en tots els àmbits de la vida i la importància de poder accedir a serveis essencials en igualtat de condicions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.