PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat llança una APP amb nombrosos avantatges per als seus clients

15/de setembre/2016

Els supermercats Bonpreu i Esclat han publicat una aplicació per a smartphones que permet als clients disposar d’un ampli ventall de serveis i avantatges. Aquesta APP és gratuïta i ja està disponible tant per a dispositius iOS com per a Android.

S’ofereixen 15€ en descomptes a tothom que la descarregui al seu smartphone. A més, qui es registri accedeix a promocions personalitzades. És a dir, es disposa d’una selecció de productes en oferta en funció dels seus patrons de consum. D’aquesta manera s’ofereix un millor servei al client i es pretén augmentar la seva fidelització. També es poden consultar les ofertes vigents.

D’altra banda, aquells que disposin de l’aplicació al seu dispositiu mòbil compten amb la possibilitat de preparar llistes de la compra. Aquestes llistes són editables i compartides entre els membres d’una mateixa llar, de forma senzilla i intuïtiva. També poden ser compartides amb altres usuaris a través de les xarxes socials.

Des de l’APP es poden realitzar les gestions relacionades amb la targeta client: sol·licitar targetes noves, modificar dades personals, demanar targetes vinculades, etc. així com consultar l’import acumulat a la targeta i de tots els tiquets de les compres realitzades i dels estalvis acumulats. Es poden cercar els establiments més propers a través de geolocalització, rebre indicacions sobre com arribar-hi, conèixer els horaris de l’establiment o la possibilitat de contactar fàcilment amb el Servei d’Atenció al Client de Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.