PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat referma el seu compromís amb la promoció i l'aposta pel vi català

08/de juliol/2022

Bonpreu i Esclat i els Premis Vinari han renovat la seva col·laboració en la promoció dels vins catalans. Aquest acord dibuixa un nou marc de treball conjunt en benefici del sector vitivinícola del país, i Bonpreu i Esclat esdevé un aliat estratègic a l’hora de sumar veu en la difusió del producte vinícola elaborat a Catalunya.  

Arran d’aquest acord, Bonpreu i Esclat seguirà identificant als seus establiments els vins que hagin obtingut alguna medalla als Premis Vinari. A més, continuarà donant suport, un any més, a la Fira del Vi de Rubí en les dues edicions que hi ha programades per aquest 2022.

Enguany, i per primera vegada a la història dels Premis Vinari, se celebraran dues edicions d’aquesta fira. La primera, tindrà lloc aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de juliol; la segona, serà a la tardor.

Bon Preu i el producte de km0

Bonpreu i Esclat aposta des de fa anys per la promoció i la comercialització de vins catalans. Sense anar més lluny, als seus supermercats s’hi poden trobar més de 400 referències de vins, de les quals un 80% són de les diferents DO Catalanes, així com també una majoria d’escumosos catalans. A més, a tots els establiments es dona visibilitat i es potencien les referències de la DO de cada territori concret.

Aquesta col·laboració referma el compromís de Bonpreu i Esclat per l’aposta i la promoció del producte local de qualitat i reforça la política comercial de proximitat del Grup, fet que els converteix en un referent de productes de km0 a Catalunya.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.