PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat són guardonats en la 4a edició dels premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli

03/de novembre/2016

El consell regulador de les cinc Denominacions d’Origen Protegides (DOP) d’oli d’oliva de Catalunya —Siurana, Les Garrigues, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà— han premiat els  supermercats Bonpreu i Esclat, en la categoria d’entitat o institució, per la tasca de difusió i distribució dels olis verge extra amb DOP i la defensa dels productes locals.

El premi Denominacions d’Origen Catalanes celebra enguany la 4a edició i és un reconeixement a aquells professionals, investigadors, cuiners i institucions que han contribuït a fer difusió de la cultura de l’oli de qualitat.

A Bonpreu i Esclat, s’hi poden trobar olis d’oliva verge extra de totes cinc DOP sota diferents marques comercials. Convé destacar que el distintiu de Denominació d’Origen Protegida està oficialment reconegut per la Unió Europea i identifica productes alimentaris arrelats a un territori determinat, ja que tot el procés d’elaboració es realitza en aquell entorn geogràfic.

Coincidint amb aquest guardó, la cadena de distribució alimentària ha editat un tríptic explicatiu titulat Els millors olis de Catalunya, on s’expliquen les qualitats dels sucs d’oliva de cadascuna de les Denominacions d’Origen Protegides. Aquest fullet qualitatiu es troba a disposició dels clients en tots els supermercats Bonpreu i Esclat.

Catalunya és un país amb excel·lents olis d’oliva, gràcies al clima, les característiques del terreny, les múltiples varietats d’oliva, així com també al saber fer i la tradició que, unides a les tècniques de cultiu i extracció, aporten personalitat pròpia a cadascun dels reconeguts olis catalans. És per això que des de Bonpreu i Esclat donem suport als productes locals i pretenem fer la màxima difusió dels olis amb certificat de qualitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.