PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu reparteix el 2n, el 3r i el 4t premi de la Grossa de Cap d’Any 2021

31/de desembre/2021
  • El segon premi està valorat en 65.000€ el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Granollers; el tercer premi està valorat en 30.000€ el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Gironella; i el quart premi està valorat en 10.000 euros el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Pallejà

En aquesta edició de la Grossa de Cap d’Any 2021, als establiments Bonpreu i Esclat s’han venut un total de 441.164 bitllets.

Al Bonpreu de Granollers s’han venut 15 bitllets del segon premi, valorat en 65.000€ el bitllet. Del tercer premi, valorat en 30.000 euros el bitllet, se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Gironella. Del quart premi, valorat en 10.000 euros el bitllet, se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Pallejà.

A més, també s’han venut bitllets d’altres premis menors al Bonpreu de Sant Fruitós del Bages, al Bonpreu de Canet de Mar, al Bonpreu de Lloret de Mar i al Bonpreu de Montmeló.

En total, en l’edició d’enguany s’han repartit més d’un milió i mig d’euros entre els clients de Bonpreu.

Cal recordar que no és la primera ocasió en què un número guardonat a la rifa catalana havia estat venut en un Bonpreu o Esclat, ja que la Grossa de Nadal de 2019 es va vendre a l’Esclat de Terrassa i a la de 2013 es va vendre a l’Esclat de Lliçà d’Amunt la totalitat de la primera emissió de números premiats. A més, el 3r premi de la Grossa de Cap d’Any 2020 es va vendre a l’Esclat de Figueres i a l’Esclat de Tortosa.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.