PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Construcció d'un supermercat Bonpreu a l'Eixample de Barcelona

29/de desembre/2015

L'Ajuntament de Barcelona aprova el Pla de Millora (PMU) que permetrà la recuperació de l'interior d'una illa de l'Eixample i la construcció d'un supermercat Bonpreu.

L'Ajuntament de Barcelona, en la sessió plenària d'avui, ha aprovat el Pla de Millora Urbana per a l'ordenació de l'edificació en les finques dels carrers Comte d'Urgell, 29-33 i Comte Borrell, 82. Aquesta actuació permetrà, d'acord amb els veïns afectats, la recuperació de l'interior de l'illa per a ús ciutadà. Es construirà una zona verda de 992 m2 on s'hi podrà accedir des del carrer Comte Borrell i del carrer Urgell.

En el subsòl del pati interior també s'ha aprovat la construcció d'un supermercat Bonpreu amb un superfície de 1.500 m2. Es preveu que les obres es puguin iniciar durant el primer semestre de 2016 i tindran un període estimat d'execució de sis mesos. Aquest supermercat disposarà d'un aparcament amb capacitat per a 28 places per a cotxes i una vintena de places per a bicicletes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.