PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El 10è Tió Solidari recull més de 24.000 quilos de menjar infantil per al Banc dels Aliments

25/de gener/2018

La desena edició de la campanya solidària organitzada per Bonpreu i Esclat i Catalunya Ràdio ha aconseguit recollir 24.177 quilos d’aliments destinats als infants de famílies en situació de precarietat alimentària.

L’edició d’enguany del Tió Solidari ha recollit 24.177 quilos de menjar per a infants en benefici del Banc dels Aliments. Un any més, Catalunya Ràdio en col·laboració amb Bonpreu i Esclat ha organitzat aquesta campanya solidària, que hi van col·laborar amb la venda de participacions d’un euro, des del 4 de desembre del 2017 fins al 5 de gener del 2018.

El 23 de desembre, es va organitzar la 10a edició de la Festa del Tió Solidari, amb l’objectiu de recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu i Esclat. Els programes “El suplement”, de Catalunya Ràdio, amb Ricard Ustrell, i “IcatKids” d’iCat, amb Pau Guillamet, “Guillamino”, van transmetre la festa, situada davant dels estudis radiofònics.

Durant l’emissió especial, es van recollir 155 quilos d’aliments, que van engreixar el tió inflable de vuit metres present a la matinal festiva i solidària. La instal·lació va comptar amb l’animació de Josep Bordes, cantant del grup Pepet i Marieta, que va presentar la cançó del Tió Solidari al costat del set des d’on Pau Guillamet va punxar la música del programa i els nens i nenes van presentar les seves cançons preferides i van fer pràctiques de DJ.

Al cap de deu anys de la posada en marxa del Tió Solidari, es manté el seu compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments, que fa més de 25 anys que treballa per ajudar a pal·liar la fam i evitar el malbaratament alimentari al nostre país. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.