PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El 4t i 5è premi de la Grossa, venuts als supermercats Bonpreu i Esclat

31/de desembre/2016
  • Les butlletes afortunades s’han venut als establiments de l’Escala i Vinyols i els Arcs
  • Els supermercats Bonpreu i Esclat repartiran així 150.000€ de la Grossa de Cap d’Any

L’Esclat de Vinyols i els Arcs ha venut el 4t premi de la Grossa de Cap d’Any. Un total de 100.000€ que l’establiment de la comarca del Baix Camp repartirà amb el número premiat: el 27470. Per cada butlleta guanyadora del 4t premi es repartiran 5.000€.

Per la seva banda, el Bonpreu de l’Escala ha repartit 50.000€ amb la venda del 5è premi del sorteig, que correspon al número 27719. En aquest cas, el supermercat de l’Alt Empordà ha venut 20 butlletes dotades amb 2.500€ cadascuna.

El Grup Bonpreu i Esclat és un dels principals distribuïdors de la Grossa de Nadal de Catalunya. En aquesta edició, els establiments de la companyia han venut un 20% més de butlletes i han repartit un total de 150.000€.

Cal recordar que no és la primera ocasió en què un número guardonat a la rifa catalana havia estat venut en un Bonpreu o Esclat, sinó que en l’estrena d’aquesta loteria l’any 2013 va ser a l’Esclat de Lliçà d’Amunt on es va vendre la totalitat de la primera emissió de números premiats.

Així mateix, convé destacar que més d’una quarantena d’establiments del Grup Bon Preu disposaran durant les properes setmanes d’una màquina validadora que permetrà cobrar els premis d’aquest sorteig d’entre 5 i 120€ de manera instantània. Es podrà cobrar a partir de dilluns dia 2 de gener.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.