PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El 9è Tió Solidari recull més de 46.600 quilos de menjar infantil

01/de febrer/2017

La novena edició de la campanya solidària organitzada per Bonpreu i Esclat, Catalunya Ràdio i Abacus Cooperativa ha aconseguit recollir 46.603 quilos d’aliments destinats als infants de famílies en situació de precarietat alimentària.

L’edició d’enguany del Tió Solidari ha recollit 46.603 quilos de menjar per a infants en benefici del Banc dels Aliments. Un any més, aquesta campanya solidària s’ha organitzat des de Catalunya Ràdio juntament amb els supermercats Bonpreu Esclat i Abacus Cooperativa, que hi van col·laborar amb la venda de participacions d’un euro, des del 30 de novembre del 2016 fins al 5 de gener del 2017.

En aquesta edició, les accions de la campanya van començar el 17 de desembre, amb el trasllat del Tió Solidari a Terrassa, on es va instal·lar a l’hipermercat Esclat i a la botiga d’Abacus. Durant aquell matí, els egarencs van poder participar en diverses activitats i van col·laborar amb les seves donacions.

A més, el 23 de desembre, el Tió Solidari va tornar a formar part del programa especial de Nadal de Catalunya Ràdio que es va fer al Teatre Coliseum de Barcelona. Els assistents van fer cagar el tió i també van col·laborar amb la campanya de recollida de menjar per a nadons i així van contribuir a engreixar el Tió Solidari.

Al cap de nou anys de la posada en marxa del Tió Solidari, es manté el compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments, que fa més de 25 anys que treballa per ajudar a pal•liar la fam i evitar el malbaratament alimentari al nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.