PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga»

15/d’abril/2016

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga» instal·lant contenidors taronges als aparcaments de 29 hipermercats Esclat de tot Catalunya, per tal de recollir roba per a persones desfavorides.

Diferents entitats socials, com ara Càritas, Recicla Girona o Tapís, participen en el programa «Roba Amiga». Totes elles estan coordinades per Formació i Treball, entitat dedicada a la inserció laboral de de persones amb risc d'exclusió social. L'objectiu de la campanya és instal•lar contenidors taronges de roba a diferents ubicacions per tal que les persones que ho desitgin hi puguin deixar roba usada a fi que sigui distribuïda entre persones desfavorides i amb necessitats.

Durant el 2015, el projecte «Roba Amiga» gestionat per Formació i Treball va recollir més de 4.200 tones de roba usada, i a través del seu programa d’entrega social va donar assistència a 4.005 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta nova col·laboració la cadena de distribució catalana vol facilitar als seus clients poder participar en iniciatives solidàries, tal i com ja fa amb la venda de postals de la campanya «Regala Somriures» que recull donacions per a diferents entitats socials. A la vegada, també és una manera de donar a conèixer projectes solidaris que es duen a terme al nostre territori.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.