PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes signen un Conveni de col·laboració en el marc del procés de selecció de personal pel nou Esclat

31/de maig/2021

Aquest passat divendres 28 de maig, el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar un Conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment Esclat, que obrirà les seves portes en el municipi al darrer trimestre d’aquest any 2021.  

Aquest Conveni es fonamenta en la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes compta amb el Servei Local d’Ocupació i la borsa de treball del municipi que es posarà a disposició del Grup Bon Preu per facilitar durant el procés de selecció els perfils de les persones inscrites demandants d’ocupació que s’ajustin als de les ofertes de treball generades per l’obertura del nou establiment Esclat a Sant Pere de Ribes.

El Grup Bon Preu tradicionalment ha  vetllat per un bon desenvolupament de la seva política de Recursos Humans, aplicant els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni sexe.

L’establiment comptarà amb un equip d’aproximadament 102 persones: perfils de jornada completa, temps parcial, cap de setmana, així com de caràcter temporal. Les posicions vacants estan orientades a diferents perfils de professionals: zona de caixes, reposició (inclòs torn de nit) i donar servei a les diferents seccions de frescos de la botiga: fleca, fruita i verdura, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

Les persones interessades poden trobar l’oferta publicada a https://treballaambnosaltres.bonpreuesclat.cat/go/Obertures/4012001/. El procés de selecció serà en format online i ja ha començat aquest mes de maig.

Bon Preu ofereix contracte indefinit des del primer dia als seus treballadors i treballadores i actualment és considerada una de les empreses que generen més ocupació a Catalunya, amb una plantilla de més de 9.200 persones.

 Sobre el nou Esclat de Sant Pere de Ribes
El nou establiment estarà situat a la Rambla del Garraf 2-12, de Sant Pere de Ribes i comptarà amb una superfície de 2.465m2 de sala de vendes. L’obertura està prevista pel 3r trimestre d’aquest 2021 i disposarà de 235 places d’aparcament, benzinera EsclatOil i punt de recollida de la compra a BonpreuEsclat online.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.