PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

El Grup Bon Preu inaugura el seu 34è supermercat Bonpreu a Barcelona, situat al barri de Sarrià-Sant Gervasi

El Grup Bon Preu inaugura el seu 34è supermercat Bonpreu a Barcelona, situat al barri de Sarrià-Sant Gervasi

30/de maig/2016

El Grup Bon Preu inaugurarà el proper dimarts 31 de maig un nou supermercat Bonpreu a Barcelona, concretament al carrer de Bori i Fontestà 23, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, entre els carrers de Ganduxer i l'avinguda de Pau Casals. Aquest serà el segon Bonpreu al barri i el 34è que té el grup a Barcelona.

Aquest nou establiment ha suposat una inversió directa de 8,5 M euros, dóna feina a 30 persones i té un total de 1.934 m2, dels quals s'han destinat a superfície de venda 1.315 i la resta, 619, a magatzem i serveis. Els clients disposaran de les seccions habituals de frescos de verdura i fruita, així com també de xarcuteria i carnisseria, peixateria i fleca. El seu horari d'atenció al públic serà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Aquest establiment ha estat remodelat seguint criteris d’ecoeficiència, aplicant millores en l’aïllament per evitar pèrdues tèrmiques, reduint el consum energètic amb il•luminació de darrera generació i neveres amb portes que eviten la pèrdua de fred.

Amb la inauguració de Bori Fontestà el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres.

Durant aquest 2016, el Grup Bon Preu té previst realitzar 10 inauguracions a diferents poblacions catalanes. Un creixement que es traduirà en la creació de 420 nous llocs de treball directes. La inversió prevista per a aquest exercici és de 80 M€.

El Grup Bon Preu va facturar el 2015 986,2 M€ en vendes netes (sense IVA), un 11 % més que l'exercici anterior i va fer una inversió de 70 M €.

Més entrades de blogs

El Grup Bon Preu crea més de 500 llocs de treball en els pròxims mesos

- 385 persones reforçaran la plantilla del grup de distribució català durant la campanya...

El Grup Bon Preu dóna més de 13.000 litres de llet al Banc dels Aliments

La llet és un dels aliments necessaris en l'alimentació dels infants, ja que aporta molts...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.