PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu inaugura el seu 34è supermercat Bonpreu a Barcelona, situat al barri de Sarrià-Sant Gervasi

30/de maig/2016

El Grup Bon Preu inaugurarà el proper dimarts 31 de maig un nou supermercat Bonpreu a Barcelona, concretament al carrer de Bori i Fontestà 23, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, entre els carrers de Ganduxer i l'avinguda de Pau Casals. Aquest serà el segon Bonpreu al barri i el 34è que té el grup a Barcelona.

Aquest nou establiment ha suposat una inversió directa de 8,5 M euros, dóna feina a 30 persones i té un total de 1.934 m2, dels quals s'han destinat a superfície de venda 1.315 i la resta, 619, a magatzem i serveis. Els clients disposaran de les seccions habituals de frescos de verdura i fruita, així com també de xarcuteria i carnisseria, peixateria i fleca. El seu horari d'atenció al públic serà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Aquest establiment ha estat remodelat seguint criteris d’ecoeficiència, aplicant millores en l’aïllament per evitar pèrdues tèrmiques, reduint el consum energètic amb il•luminació de darrera generació i neveres amb portes que eviten la pèrdua de fred.

Amb la inauguració de Bori Fontestà el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres.

Durant aquest 2016, el Grup Bon Preu té previst realitzar 10 inauguracions a diferents poblacions catalanes. Un creixement que es traduirà en la creació de 420 nous llocs de treball directes. La inversió prevista per a aquest exercici és de 80 M€.

El Grup Bon Preu va facturar el 2015 986,2 M€ en vendes netes (sense IVA), un 11 % més que l'exercici anterior i va fer una inversió de 70 M €.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.