PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sant Pere de Ribes

01/de desembre/2021
  • L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, la Sra. Abigail Garrido i Tinta, ha visitat avui el nou supermercat Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda als 104 professionals que conformen l’equip de l’establiment.
     
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Esclat en representació d’empreses del territori com Vallformosa, Embotits Garriga, Patates Piqué i Cafès Novell
     
  • L’establiment té una superfície de vendes de 2.465 m², 235 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 14,5 milions d’euros.
     
  • L’Esclat de Sant Pere de Ribes disposarà del servei de recollida de compres fetes a BonpreuEsclat online i el 2n trimestre de 2022 està prevista l’obertura d’una benzinera EsclatOil.
     
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu i Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km 0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit de producte.

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Esclat a la Rambla del Garraf, 2-12, de Sant Pere de Ribes, amb la presència de l’alcaldessa, la Sra. Abigail Garrido i Tinta. Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, i la directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà. A més, també han visitat el nou Esclat diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Vallformosa, Embotits Garriga, Patates Piqué i Cafès Novell.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa especial il·lusió obrir el nostre primer establiment a Sant Pere de Ribes i el primer Esclat a la comarca del Garraf. El nostre objectiu és convertir-nos ben aviat en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi, oferint un bon servei als millors preus. Es tracta d’un establiment que oferirà una amplia varietat de serveis, entre els quals destaca el punt de recollida pels clients que fan la compra online. A més, el 2n trimestre de 2022, està previst inaugurar una benzinera EsclatOil per donar servei a Sant Pere de Ribes i a tots els municipis veïns”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, la Sra. Abigail Garrido i Tinta, ha agraït l’aposta de Bon Preu per Sant Pere de Ribes i ha destacat els valors i compromisos del grup empresarial en la sostenibilitat i en la proximitat i el Km0, així com la sensibilitat per contractar a persones del municipi i del territori.

El nou establiment té una superfície de vendes de 2.465m2 i disposa de 235 places d’aparcament i de 8 places amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Bon Preu ha invertit 14,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 104 professionals, 40 dels quals són de Sant Pere de Ribes, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi.

De fet, el passat més de maig, Bon Preu i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

 Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca i de pizza elaborada al moment i per emportar.

L’establiment també compta amb un Espai Fruits, amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat el moment. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria,  perfumeria i decoració i tèxtil per a la llar.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Sant Pere de Ribes s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 300 kWp.

Cal destacar que a l’octubre del 2020, Grup Bon Preu va posar en marxa BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/energia).


 


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.