PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu inaugura un supermercat Bonpreu a Cerdanyola del Vallès

06/de setembre/2016

El proper dimecres 7 de setembre, obre les portes el nou supermercat Bonpreu a Cerdanyola del Vallès, ubicat al carrer de Sant Ramon, 259. Així mateix, també s’inaugurarà la benzinera EsclatOil ubicada just al costat de l’establiment.

L'establiment comptarà amb més de 1.100 m2 de superfície de venda i un total de 75 places d'aparcament. Ha suposat una inversió de 3,9 milions d'euros i ha creat 26 llocs de treball directes, a més a més, aquest Bonpreu generarà llocs de treball indirectes.

L'horari d'atenció al públic serà de 9:15 a les 21:15 hores de dilluns a dissabte i aquest establiment comptarà amb totes les seccions. Al nou Bonpreu de Cerdanyola, s’ofereix una àmplia selecció de productes de qualitat a preus molt competitius i amb especial atenció als productes frescos de proximitat. Així mateix, la gasolinera disposa d'autoservei les 24 hores durant els 365 dies de l'any.

Creix la presència del Grup a la comarca
Amb aquest nou Bonpreu són set els establiments del Grup a la comarca del Vallès Occidental (dos a Terrassa, un a Ripollet, dos a Santa Perpètua de Mogoda i un altre a Palau-Solità i Plegamans) i té previst inaugurar-ne dos abans d'acabar el 2016: un Bonpreu a Castellbisbal i un Esclat a Sabadell.

Amb la inauguració d'aquest nou Bonpreu a Cerdanyola del Vallès, el Grup Bon Preu dóna feina a 5.742 persones i té 209 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 45 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 39 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.