PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu inaugura un supermercat Bonpreu a Terrassa

27/de juny/2016

El proper dimecres 29 de juny, obre les portes el nou supermercat Bonpreu a Terrassa, situat a les antigues oficines de Caixa Terrassa del carrer del Portal Nou, al centre de la ciutat. L'establiment comptarà amb quasi 1.300 m2 de superfície de venda repartits en dues plantes i 26 places d'aparcament. Ha suposat una inversió de 4,5 milions d'euros i ha creat 35 llocs de treball directes, a part dels indirectes per realitzar tasques de manteniment de l'edifici.

L'horari d'atenció al públic serà de 9:15 a les 21:15 hores de dilluns a dissabte i comptarà amb les seccions de productes frescos de fruita i verdura, carnisseria, xarcuteria i formatgeria, peixateria i fleca. També de les seccions de celler, alimentació envasada, congelats i basar bàsic, a part dels productes d'higiene personal i drogueria. Amb tot, una selecció de productes de qualitat a molt bon preu i amb especial atenció als productes frescos de proximitat.

Creix la presència del Grup a la comarca
Aquest establiment d’alimentació és el segon del Grup a Terrassa. El primer va ser un Esclat, inaugurat el setembre del 2015 a l’avinguda de Josep Tarradellas, 3, que també disposa de benzinera EsclatOil. Amb aquest nou Bonpreu són sis els establiments del Grup a la comarca del Vallès Occidental (un a Ripollet, dos a Santa Perpètua de Mogoda i un altre a Palau-solità i Plegamans) i té previst inaugurar-ne tres més abans d'acabar el 2016: dos Bonpreu, a Cerdanyola i Castellbisbal, i un Esclat a Sabadell.

Amb la inauguració d'aquest nou Bonpreu a Terrassa, el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.517 persones i té 207 establiments repartits per tot Catalunya: 121 supermercats Bonpreu, 45 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.