PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu incorpora carregadors de mòbils gratuïts als seus supermercats

27/de gener/2017

La cadena catalana de supermercats ja disposa d’estacions de càrrega gratuïta en diferents supermercats Esclat per proporcionar serveis de valor afegit als seus clients

El Grup Bon Preu ha iniciat la implementació d’estacions de càrrega per a mòbils a través d’un sistema de consignes de seguretat en el seus supermercats. La iniciativa, que inicialment ja s’ha instal·lat amb èxit en un total de 8 supermercats Esclat, pretén ser un servei de valor afegit, útil i gratuït relacionat amb les creixents tecnologies mòbils. D’aquesta mantera, es vol oferir als clients comoditats amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra i adaptar els establiments a les innovacions tecnològiques de l’època actual.

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat destaca que els carregadors de mòbil integren tecnologies de càrrega ràpida, disposen de cables adaptats als smartphones més actuals del mercat (MicroUSB, Lightning i Type-C) i, alhora, funcionen amb un sistema de consignes de seguretat amb pany electrònic. El client només ha de connectar el seu dispositiu al punt de càrrega gratuït del supermercat i tancar la consigna amb el codi personal que seleccioni. Un cop realitzada la compra, pot recollir el seu terminal introduint novament el codi triat. L’objectiu és garantir un servei de càrrega eficient, que aconsegueixi que el mòbil es carregui ràpidament i de forma segura mentre el client realitza la seva compra.

Per dur a terme aquest projecte, el Grup Bon Preu ha comptat amb l’empresa catalana Yupcharge, que fabrica estacions de càrrega per a mòbils des de l’any 2007 amb l’objectiu que ningú es quedi sense bateria, independentment del lloc on es trobi.

Finalment cal destacar que amb aquesta iniciativa, el Grup Bon Preu pretén seguir contribuint amb la tecnologia mòbil aplicada als “supermercats del futur”. Aquest concepte engloba, entre altres, la recentment estrenada app BonpreuEsclat que ofereix nombroses promocions i utilitats com la llista de la compra, la consulta de tiquets o el cercador d’establiments i que els clients poden instal·lar gratuïtament en els seus smartphone Android i iOS juntament amb la implementació de gadgets com aquests carregadors de mòbils.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.