PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu al centre de Terrassa a la primavera de 2016

23/de novembre/2015

El Grup Bon Preu preveu obrir a la primavera de 2016 un supermercat Bonpreu al centre de Terrassa, concretament al carrer del Portal Nou 37, a l'antic local de les oficines centrals de Caixa Terrassa; prop de la zona comercial Vapor Gran, la Plaça Vella, la Catedral i l'Ajuntament.

El local té una superfície total de 5.274 m2 dividits en quatre plantes. El nou Bonpreu tindrà una superfície de venda de 1.580 m2 distribuïts en dues plantes; i disposarà de 48 places d'aparcament repartides en dues plantes soterrànies. A més a més, es destinaran 1.062 m2 a magatzem i serveis.
A Terrassa, aquest supermercat Bonpreu se sumarà a l'hipermercat Esclat i la benzinera EsclatOil inaugurats al setembre i amb molt bona acollida per part dels terrassencs. Al Vallès Occidental, el Grup Bon Preu actualment té tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa
Perpètua de Mogoda), dos Esclats (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda), i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

Just la setmana passada, el Grup Bon Preu va anunciar la compra de l'edifici de l'antiga fàbrica Sampere-Llagostera del centre de Sabadell amb la intenció d'obrir-hi el proper any 2016 un hipermercat Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d'aparcament.

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11'4% més que l'exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i compta amb 203 establiments.

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària. Comprèn quatre ensenyes: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d'Internet). El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 va inaugurar el seu primer EsclatOil a Malla, a prop de Vic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.