PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu i un EsclatOil a Cerdanyola del Vallès a la primavera de 2016

15/de desembre/2015

El Grup Bon Preu preveu obrir a la primavera de 2016 un supermercat Bonpreu i una benzinera EsclatOil a Cerdanyola del Vallès, concretament al carrer de Sant Ramon 259, a l'oest de la ciutat i a prop d'una de les sortides de la població en direcció a Sant Cugat del Vallès.

El local on s'ubicarà el supermercat té una superfície total de 2.298 m2, dels quals 1.000 m2 es destinaran a sala de vendes, 460 a magatzem i serveis, i 838 a un aparcament soterrani. El nou establiment disposarà d'un total de 68 places d'aparcament repartides entre el soterrani, la coberta de l'edifici i a l'exterior.

A la primavera i amb un EsclatOil

Una vegada s'obtinguin els permisos pertinents, es preveu que les obres d'adequació del local es puguin iniciar a principis del proper any 2016 i que s'acabaran en quatre mesos, per poder inaugurar el mes d'abril o maig de 2016. Al mateix moment, es preveu poder inaugurar també un EsclatOil situat al costat d'aquest establiment.

El Grup Bon Preu incrementarà la seva presència al Vallès Occidental amb 4 establiments nous durant el 2016

Aquest seran els únics establiments del Grup Bon Preu a Cerdanyola, però al Vallès Occidental actualment hi ha tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda), dos Esclats (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda), i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

I recentment, el Grup Bon Preu va anunciar dues futures inauguracions al Vallès Occidental pel proper 2016. D'una banda un Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda a l'edifici de l'antiga fàbrica Sampere-Llagostera del centre de Sabadell; i d'altra banda, d'un supermercat Bonpreu de 1.580 m2 de sala de vendes al centre de Terrassa, al carrer del Portal Nou 37, a l'antic local de les oficines centrals de Caixa Terrassa, a prop de la zona comercial Vapor Gran, la Plaça Vella, la Catedral i l'Ajuntament.

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11'4% més que l'exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i té 200 establiments.

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària. Comprèn quatre ensenyes: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d'Internet). El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 va inaugurar el seu primer EsclatOil a Malla, a prop de Vic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.