PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obté la certificació OHSAS 18001:2007

13/de juliol/2016

És la primera empresa del sector en obtenir aquesta certificació en matèria de prevenció de riscos laborals.

El Grup Bon Preu ha estat el primer grup del sector de la distribució a l’Estat Espanyol que ha aconseguit certificar el sistema de gestió de prevenció de riscos laborals segons la norma OHSAS 18001:2007, per part de l’entitat TÜV-Rheiland. L’abast d’aquesta certificació són tots els centres i establiments del Grup Bon Preu: Oficines, centres logístics, magatzems i tots els establiments Bonpreu i Esclat.

La norma OHSAS és un sistema de gestió de la prevenció de riscos laborals reconegut internacionalment i que és certificable per part d’una entitat externa. Aquesta norma, exigeix un alt nivell de compliment per part de les empreses certificades mitjançant auditories que es realitzen anualment.

Aquest mes de juliol s’ha fet entrega de la certificació al senyor Josep Font Fabregó, subdirector general del Grup Bon Preu. A l’acte de lliurament hi va assistir el Sr. Jaume de Montserrat i Nonó, subdirector general de Seguretat i Salut Laboral de l’Institut de Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Director d’Operacions de TÜV-Rheiland, el senyor Esteve Regales.

Amb la implantació d’aquesta norma OHSAS, el Grup Bon Preu assoleix el compromís de la millora contínua en la prevenció de riscos laborals amb l’objectiu d’aconseguir millorar les condicions de treball per a totes les persones que treballen directament o indirectament per a l’empresa i baixar l’índex d’accidentabilitat.

Fotografia: d'esquerra a dreta: Sr. Esteve Regales, Sr. Jaume de Montserrat, Sr. Josep Font.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.