PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu s’adhereix a la campanya contra el malbaratament alimentari

27/de setembre/2018
  • Sota el lema de “L’Alimentació no té desaprofitament, aprofita-la” es celebra la 1ª setmana contra el Malbaratament Alimentari impulsada per AECOC

 

El Grup Bon Preu col•labora amb la 1ª setmana contra el Malbaratament Alimentari, una iniciativa que lidera AECOC, Associació d’Empreses del Gran Consum, i que té com a finalitat contribuir a evitar el malbaratament alimentari i aconseguir un millor aprofitament dels aliments. 

 

Sota el lema de “L’Alimentació no té desaprofitament, aprofita-la”, es celebra per primera vegada la setmana contra el malbaratament alimentari. Durant aquesta setmana a les xarxes socials del Grup Bon Preu es llencen consells i informació per sensibilitzar als clients perquè facin un bon ús dels aliments.

 

Amb l’adhesió, Bon Preu es suma a la lluita contra el malbaratament alimentari i reforça el seu compromís duent a terme diverses accions de Responsabilitat Social Corporativa. Algunes de les més destacades són:

 

  • La gestió de la donació d’aliments no aptes comercialment, però que són perfectament consumibles. A dia d’avui, més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords amb entitats solidàries i es col•labora amb més de 140 entitats fent donatius d’aliments i d’altres productes de no alimentació.

 

  • La millora dels processos interns de la gestió d’aliments per evitar el malbaratament. En aquest sentit, es treballa per ajustar l’oferta amb a demanda per evitar sobrants d’aliments. S’ha invertit en intel•ligència artificial de comanda assistida, que ha permès integrar totes les variables de la demanda per poder-ne ajustar l’aprovisionament i evitar llençar productes.

 

D’aquesta manera, el Grup Bon Preu mostra una vegada més el seu compromís amb les iniciatives que lluiten contra el malbaratament alimentari i que té com a màxim exponent la col•laboració amb diferents entitats solidàries i compromís de mantenir el màxim nivell d’equilibri entre el desenvolupament de l’activitat, la preservació del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.