PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu tancarà els diumenges arrel del COVID-19 per tal de garantir els descans i salut del personal

27/de març/2020
  • Els establiments Bonpreu i Esclat que obren habitualment els diumenges, tancaran cada diumenge a partir del 5 d’abril fins que durin les actuals circumstàncies.
  • Per Setmana Santa els horaris comercials també es veuran reduïts amb el tancament d’alguns dies.
  • Es tracta d’una mesura més dins les iniciatives del Grup Bon Preu per protegir als equips de botiga.

 Els treballadors/es del Grup Bon Preu estan treballant aquests dies intensament per donar servei i respondre a l’augment de demanda generada arrel del COVID-19 als seus establiments.

Des de Bon Preu s’estan aprovant de manera gradual diferents mesures, per garantir el descans i la salut de tots els seus treballadors/es. Als minimercats, les botigues que es troben adjuntes a les benzineres EsclatOil i que des d’aquest diumenge ja no obren, s’hi sumen les botigues turístiques que deixaran d’obrir els diumenges a partir del 5 d’abril i fins que passi aquest episodi.

Per Setmana Santa, els horaris comercials de les botigues turístiques seran els següents:

  • divendres 10/4 de 10 a 14 hores
  • dissabte 11/4 de 9h a 15h i de 16h a 20h
  • diumenge 12/4 romandran tancades
  • dilluns 13/04 estaran obertes de 10 a 14 hores

Les botigues no turístiques obriran dissabte 11/04 de 9h a 15h i de 16h a 20h.

Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu protegir al màxim els equips, i s’emmarquen dins d’altres que ha posat en marxa el Grup, com la reducció de l’horari comercial dels establiments de 9h a 20h, el tancament al migdia entre les 15h i les 16h per tasques de desinfecció i neteja. També s’han instaurat  jornades intensives del personal per tal de reduir el risc de desplaçaments i d’evitar que coincideixin els treballadors i treballadores dels diferents torns. Aquestes iniciatives, estan pensades sempre perquè a part de ser mesures de prevenció, ajudin als treballadors/es a conciliar i passar més temps amb les seves famílies.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.