PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 59.000€ a la Fundació Impulsa

10/de setembre/2019

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes d’agost els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 353.757 donacions que han fet possible recaptar 59.952,74€ per a la Fundació Impulsa. Aquest import es destinarà a promoure l’accessibilitat a la Formació Professional a alumnes amb dificultats socioeconòmiques de la Catalunya Central (Osona, Garrotxa i Berguedà), acompanyant-los en una formació humanista i transversal que els obre noves oportunitats professionals mitjançant un sistema de beques.

La Fundació Impulsa concedeix ajudes a joves amb dificultats socioeconòmiques que permeten cobrir el cost del curs professional, facilita els suports i materials necessaris per al desenvolupament dels estudis de Formació Professional i també se’ls realitza acompanyament durant els dos anys d’estudi gràcies a la figura d’un mentor. Aquests joves tenen l’oportunitat de continuar la seva formació post-obligatòria i formar-se en l’ofici escollit. A més de l’ajut econòmic mensual als estudiants, la Fundació treballa amb els joves competències transversals com l’educació emocional, la comunicació i el treball en equip, entre d’altres; i realitza quatre sessions formatives anuals.

Coincidint amb el dia internacional de l’Alzheimer, que se celebrarà el proper 21 de setembre, aquest mes les donacions van destinades a la Fundació ACE (Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center), per col·laborar amb l’atenció a persones amb Alzheimer. Totes les donacions rebudes durant aquest mes, ajudaran a formar a les persones que acaben de rebre el diagnòstic i donar-los les eines adients per començar a abordar la malaltia.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 420.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children i la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.