PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.410,2€ a Save the Children

08/de juliol/2019
  • S’han realitzat 370.493 donacions que han permès recaptar un total de 62.410,2€ per a l’entitat Save the Children.

 

  • Des del passat mes de febrer als establiments Bonpreu i Esclat hi ha l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials.

 

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes juny els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 370.493 donacions que han fet possible recaptar 62.410,2€ per a Save the Children. Aquest import es destinarà a garantir que 240 infants en risc de pobresa i exclusió social puguin assistir als casals i campaments d’estiu que l’entitat organitza al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Lleida i Barcelona.

Les famílies que pateixen pobresa i exclusió es veuen obligades, moltes vegades, a renunciar a les activitats d’oci i molts nens i nenes passen sols a casa tot l’estiu mentre els seus pares i mares treballen. El principal objectiu de Save the Children amb aquesta campanya d’estiu és afavorir la inclusió social d’aquests infants i adolescents, evitant que puguin sentir-se discriminats respecte la resta dels seus companys durant les vacances escolars. Els nens i nenes estan en espais segurs per a la infància on reben almenys un àpat al  dia, realitzen excursions i realitzen activitats culturals i esportives. A Catalunya un 28,6% dels menors de 18 anys, és a dir, 404.000 infants i adolescents, viuen en situació de pobresa i exclusió social.

Aquest mes de juliol les donacions van destinades a La Fundació Catalana Síndrome de Down, amb el projecte: “Inclusió social i escolar d’infants amb la síndrome de Down”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat contribueixen a la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social en el període d’escolarització infantil, primària i secundària.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari s’ha col·laborat amb diferents entitats com Casal dels Infants, Fundació Oncolliga i l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic).

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes.

Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes...etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc. 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.