PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 63.242€ a La Fundació Ared

06/de maig/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 246 donacions.
     
  • L’import va destinat al programa de la Fundació Ared destinat a dones en situació de risc o exclusió social.
     
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 26 associacions i ha recaptat més d’1,5 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes de març i abril, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 368.246  donacions que han fet possible recaptar 63.242€ per a La Fundació Ared, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a la inserció sociolaboral de dones en situació d’alt risc d’exclusió social, amb l’objectiu de garantir la seva independència i el dret a la plena ciutadania, a través d’itineraris formatius i d’inserció que promouen l’accés a una feina digna. Totes elles, són persones especialment vulnerables que, a conseqüència del context en què viuen, es troben excloses del sistema social, cultural i econòmic, disminuint el seu poder adquisitiu i entrant en el cercle de la pobresa. Aquesta situació, agreujada per la crisi sociosanitària de la Covid-19, ha potenciat encara més l’escletxa de la desigualtat.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de maig, les  donacions a través l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a la Fundació Jubert Figueras. Les persones beneficiàries són els familiars de persones hospitalitzades, desplaçades de la seva residència habitual, amb pocs recursos econòmics a qui se'ls hi ofereix allotjament i suport emocional, a través de pisos situats a prop dels grans hospitals de referència de la ciutat i àrees d'influència de Barcelona. La sanitat pública cobreix les despeses del pacient però no les dels familiars, i quan l’estada de la persona malalta a l'hospital és llarga pot comportar dificultats econòmiques per a la família.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,63 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.
 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de 500 projectes, gràcies a les més de vint i cinc mlions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.