PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871€ a la Fundació Oncolliga

20/de maig/2019
  • La segona entitat beneficiaria de l’arrodoniment solidari ha sigut la Fundació Catalana d’Ajuda Oncològica, s’han realitzat un total de 389.562 donacions que han permès recaptar un total de 64.871,87€
  • Des del passat mes de febrer als establiments Bonpreu i Esclat hi ha l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials

 

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Després de la col·laboració amb El Casal dels Infants, la segona entitat amb la qual s’ha col·laborat és la Fundació Oncolliga. Durant el mes d’abril els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 389.562 donacions que han fet possible recaptar 64.871,87€. Aquest import es destinarà a l’Oncolliga Catalunya i a l’Oncolliga Girona, concretament a projectes assistencials que l’associació ofereix de suport psicològic a persones amb càncer i/o els seus familiars.

Aquest mes de maig les donacions aniran destinades a l’Associació de nens i joves amb problemes de cor (AACIC), amb el projecte de “Suport a infants que pateixen una cardiopatia”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboraran per tal que l’entitat pugui oferir atenció psicològica a les famílies, als infants i als adolescents que tenen una cardiopatia i amenitzar els ingressos a l’hospital a través de jocs i tallers que ajuden a crear una actitud positiva davant l’experiència hospitalària. 

Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb entitats com: Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes...etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc. 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.