PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 51.000€ a l’entitat Assís Centre d’Acollida

06/de febrer/2020

Durant el mes de gener els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 312.947 donacions que han fet possible recaptar 51.998,94€ per a l’entitat Assís Centre d’Acollida a través de l’arrodoniment solidari. Aquest import es destinarà íntegrament a oferir allotjament a les dones en situació de sense llar a Barcelona, per tal que puguin iniciar un procés de recuperació de la seva autonomia. Es contribuirà a la construcció de la Llar Rosario Endrinal que disposarà de 10 allotjaments, a oferir acompanyament individualitzat durant el procés de recuperació de la seva autonomia i a l’atenció psicosocial.

 

Durant aquest mes de febrer les donacions van destinades a l’Associació AFANOC, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer a través del lleure. Mitjançant tallers i activitats es treballen els valors de convivència i de respecte cap als altres, cap a ells mateixos i cap al que els envolta. També es realitzen dinàmiques on els infants poden créixer com a persones, aprendre a relacionar-se positivament amb altres infants i conèixer noves maneres d’ocupar el temps d’oci.

 

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 750.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja i Assís Centre d’Acollida.

 

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

 

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.