PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 700.000€ a través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo

23/de desembre/2019

Des d’inicis d’aquest any, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguen amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social de forma fàcil, transparent i íntima.

Des d’aleshores, s’han realitzat més de 3 milions i mig de donacions que han fet possible recaptar prop de 700.000€ per a 10 entitats socials diferents: Casal dels Infants, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica – Oncolliga, Associació de Cardiopaties Congènites, Save the Children, Fundació Catalana Síndrome de Down, Fundació Impulsa, Fundació ACE, Fundació Amics de la Gent Gran, Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron i, actualment, Creu Roja.

 

Gràcies a l’import recaptat mes a mes, les diferents entitats han pogut posar en marxa diferents projectes socials arreu del territori català, com ara reforç escolar per a nens i nenes en risc de pobresa i exclusió social, acompanyament a nens i nenes amb cardiopaties congènites, inclusió social i educativa a nens i nenes amb Síndrome de Down o assistència a persones amb Alzheimer, entre altres.

De cara a l’any que ve, els clients de Bonpreu i Esclat tindran l’oportunitat de seguir col·laborant amb nous projectes socials (cada mes, un de diferent) a través de l’arrodoniment solidari.

 

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc. 

 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Vídeo agraïment als clients de Bonpreu i Esclat: https://bit.ly/2Mk5nJk

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.