PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

Els clients de BonpreuEsclat Energia que es desplacin amb vehicle elèctric gaudiran de 50 €

20/de gener/2021
  • BonpreuEsclat Energia, compromesa amb l’energia verda i la mobilitat sostenible ha posat en marxa una iniciativa per beneficiar els seus abonats/es que es desplacin amb vehicles elèctrics o híbrids endollables.
     
  • BonpreuEsclat Energia ingressarà 50€ a la guardiola dels clients que enviïn una foto d’ells amb el seu vehicle elèctric o híbrid endollable.
     
  • Bon Preu disposa de 44 carregadors d’electricitat propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.
     

BonpreuEsclat Energia, amb el clar posicionament de facilitar el dia a dia dels seus clients/es, i el seu ferm compromís amb la sostenibilitat, ingressarà 50€ als clients que siguin propietaris de vehicles elèctrics o híbrids endollables particulars (cotxe, moto, bicicleta o patinet).

Els interessats poden contactar al servei d’atenció al client 900.500.005 i enviar una fotografia d’ells amb el seu vehicle i el seu nom complet al correu electrònic que se’ls facilitarà. Es pot consultar més informació a https://www.bonpreuesclat.cat/ca/servei-de-recarrega-de-vehicles-electrics

Per gaudir d’aquesta iniciativa, que no és acumulable amb altres promocions, caldrà enviar la fotografia i ser client/a de BonpreuEsclat Energia o haver-se donat d’alta abans del 28 de febrer de 2021.
 

Així, BonpreuEsclat Energia vol potenciar la mobilitat sostenible i l’energia neta a tot el país.   

BonpreuEsclat Energia va néixer el passat mes d’octubre de 2020 com la comercialitzadora d’energia elèctrica del Grup Bon Preu i fa arribar electricitat verda a les llars i empreses.

Amb energia 100% verda i una gran consciència i compromís per iniciatives de mobilitat sostenible, el Grup Bon Preu ja disposa de 44 carregadors propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.

Per altra banda, es treballa en un ambiciós pla d’expansió per garantir com més aviat millor una mobilitat sostenible arreu.

Més entrades de blogs

Nou Bonpreu a Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i Pastor, ha visitat avui el nou Bonpreu per...

Bon Preu renova la certificació “Protocol Segur COVID-19” a les seves botigues  Bonpreu i Esclat

La certificació identifica aquells establiments i espais que compleixen els...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.